branded's FotoPage

By: branded bag

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-May-2037 14:24 Email | Share | | Bookmark

Quote:
Hi Semua..
Pada yg berminat dengan design handbags and wallets kat sini tapi tak mencukupi wang lagi..tak per jangan cedih2 yer..anda semua boleh booking dulu
RM50 utk setiap handbags and
RM20 utk setiap wallets..
Mudahkan??
Kami akan reserved kan utk anda..kadang2 nk tunggu gaji hujung bulan tapi nk sangat dgn design yg anda minat..So sekarang jgn risau lg k, saya janji akan reserved kan utk anda dgn syarat kenala booking dulu hehehe..
So tunggu apa lagi guys..Cepat2 sebab LIMITED SGT!!!


EMAIL : branded_handbag@yahoo.com
HP : 012-227 9265


Friday, 20-Jun-2008 14:30 Email | Share | | Bookmark
FENDI HANDBAG = RM100

 
TUNGGU APA LAGI HANYA RM100..

SAIZ MEMANG BESAR!!!

RUGI TAK BELI...






Friday, 20-Jun-2008 13:20 Email | Share | | Bookmark
JUALAN MURAH!!!! HARGA RUNTUH..QUALITY AAA...

 
SEMUA BAG TERSEBUT DARI RM150
DI TURUNKAN KEPADA RM120..
PENGHANTARAN PERCUMA!!!

sesiapa yg berkenan design2 ni boleh reserve dulu and bayar hujung bulan..

CEPAT!!! CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN..



Friday, 9-May-2008 12:38 Email | Share | | Bookmark
:::LV FEVER RM150 (AAA QUALITY)!!!:::

LV 001
LV 002
LV 003
View all 9 photos...
actually saya memang suka jenama LV..arghhh blh jadi sawan dgn jenama ni hehehe =)
saiz bag ni memang saiz medium and besar..sesuai dgn trend skrg ni yg suka kan handbag besar2..
so sesaper yg suka kan LV, tunggu apa lagi..

SEMUANYA PADA HARGA RM150
DELIVERY CHARGES = FREE



LV 001


LV 002


LV003


LV 005 - SOLD


LV 006


LV 007 - SOLD


LV008


LV 009


LV 004


Friday, 9-May-2008 12:34 Email | Share | | Bookmark
:::GUCCI & PRADA HANDBAGS RM150 (AAA QUALITY):::

gucci 001
prada 002
prada 003
ni collection utk GUCCI & PRADA..for those yg minat dgn jenama ni..
boleh la jengah2 design nyer yer..ni memang AAA Quality..and bag dia pun besar..


SMS / CALL : 012-227 9265
EMAIL : branded_handbag@yahoo.com



gucci 001


prada 002 - SOLD


prada 003


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net